Культура в Тростянці отримала нового керівника
11.01.2022 19:04

Сьогодні на апаратній нараді міський голова Юрій Бова щиро подякував за дворічний період плідної роботи на посаді начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької міської ради Ользі Андоленко.

Оскільки Ольга Миколаївна проживає в місті Охтирка, то вона прийняла рішення працювати в галузі культури у своєму місті.

«Досвід, набутий у Тростянці, для мене є надзвичайно корисним – це організація й проведення фестивалів міжнародного рівня, Всеукраїнських спортивних змагань, Дня міста, днів сіл громади та інших заходів, - говорить Ольга Андоленко, - вдячна за співпрацю особисто міському голові, працівникам апарату міської ради, усім працівникам культури Тростянеччини, сподіваюсь на подальшу професійну взаємодію!».

За пропозицією міського голови, на посаду начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької міської ради буде призначено Олену Скрипник.

Олена Павлівна має досвід роботи в галузі культури на Дніпропетровщині, має дві вищі освіти: закінчила Київський інститут народного господарства ім. Д. С. Коротченка та Дніпропетровський факультет Київського національного університету культури та мистецтв.

«Це фахова людина, вона здобула дві вищі освіти – економічну і культурно-мистецького спрямування, що важливо для керівника такого рівня. Тривалий час Олена Павлівна працювала у галузі культури і проявила себе добре», - додав міський голова Юрій Бова й побажав новому керівникові успішної роботи на новій посаді.

За матеріалами Тростянецької міської ради 

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...