Мер Тростянця на Економічному форумі в Польщі отримав 50 тисяч злотих допомоги Тростянцю
30.11.2022 14:57

Польські друзі та партнери підтримують українців в різних містах Польщі. Також цікавляться і кожен чим може допомагає Тростянцю.

"Не виключенням став і Економічний форум в місті Тарнов, куди мене запросили з виступом на одній з дискусій про роль самоврядування в умовах війни. Фільм про Тростянець та презентація про реформування міста до війни, наслідки російської окупації і план на відбудову не залишили байдужих в залі" - повідомив міський голова Юрій Бова.

Перша допомога не забарилася. Організатори форуму вручили сертифікат на фінансову допомогу Тростянцю для закупівлі необхідних речей на зиму і відбудову на 50 тисяч злотих (450 тис грн).

Мер міста Тарнов подарував генератор на 7 кВт для однієї з шкіл Тростянецької громади, а голова Ясельського повіту від своєї районної лікарні швидку допомогу.

Наше партнерське місто Богухвала наразі навчає наших фахівців та старост питанням реформування галузі культури та пожежної безпеки. У міській раді повідомили, що спільно мають багато планів і проектів, один з яких вже подано на розгляд Європейського фонду.

" Щиро подякував за підтримку нашої громади! З такими друзями та партнерами переможемо!" - підсумував міський голова.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...