На війні загинув 19-ти річний тростянчанин Нікіта Могилка
07.02.2023 11:12

Знову жалоба огортає Тростянецьку громаду, знову біль нестерпної втрати пронизує серця тростянчан – 4 лютого 2023 року на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув Могилка Нікіта Васильович, 2003 року народження. Загиблому захисникові було лише 19 років.

Нікіта Могилка навчався у початкових та середніх класах у міській школі № 2. Повну середню освіту здобув у Смородинській школі, в Тростянецькому професійному ліцеї – начальному підрозділі «Охтирський центр ПТО» вивчився на кухара-кондитера. Хлопець захоплювався спортом, а особливо – футболом. Був непосидючим і жвавим, користувався повагою серед однолітків й мав багато друзів.

17 грудня 2021 року Могилка Нікіта був прийнятий на військову службу в ЗСУ за контрактом. Перебуваючи у самому пеклі війни, він сміливо боровся з ворогом, який вторгся на українську землю, він захищав свій народ, свою Батьківщину. Герой віддав своє молоде життя за мирне майбутнє кожного з нас.

Висловлюємо щирі й глибокі співчуття родині загиблого Героя. Нехай Господь Бог допомагає рідним перенести цю тяжку втрату. Вічна пам’ять Захиснику України!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...