На війні загинув Герой тростянчанин Олександр Ніколенко
27.01.2023 19:31

Тростянецька громада знову в жалобі, знову ми отримали трагічну звістку: не стало ще одного відданого захисника України, українського воїна, патріота рідної землі, тростянчанина Ніколенка Олександра Сергійовича, 1982 року народження.

Ніколенко Олександр Сергійович навчався у міській школі № 4, потім закінчив Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва. Він завжди любив рідне місто й свою рідну країну, мріяв жити у вільній, незалежній європейській Україні.

Навесні 2022 року, після звільнення Тростянця від російських окупанітів, Олександр Сергійович добровольцем пішов у Збройні Сили України, щоб позбавити рідну землю від ворожої нечисті, щоб вибороти нашу Перемогу.

На жаль, доля відміряла йому лише 40 років… Без батьківського піклування й любові залишилася чотирнадцятирічна донечка, без чоловіка - кохана дружина.

Висловлюємо глибокі співчуття родині, низько схиляємо голови в скорботі та пошані. Вічна пам’ять і слава українському воїнові, який сміливо став на захист рідної Батьківщини.

Ніколенко Олександр Сергійович віддав своє молоде життя за кожного з нас, за наш мир і спокій, за те, щоб наші діти й онуки жили у вільній, незалежній, розвинутій і заможній країні - Україні, спілкувалися й навчалися рідною мовою, були гідними громадянами розвинутої демократичної держави.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам’ять і вічна слава українському воїну, який відав найцінніше - власне життя за рідну Батьківщину та кожного з нас!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...