СКАНДАЛ. Маловічко вкрав буржуйку, яку волонтери передали на "нуль"?
06.02.2023 19:01

У час коли вся країна об'єдналася заради головного - перемоги, на жаль, знаходяться й ганебні випадки, навіть у лавах ЗСУ. Якщо їх просто замовчувати, то такі історію можуть продовжуватись і невідомо скільки таких випадків було раніше.

Тростянчанка Ольга Отрохова поділась історією, яка знаходиться за граню моралі, яка з нею сталася: "Сьогодні мій пост про дуже непорядну людину, Моловічка Євгенія. Я пишу про це, щоб убезпечити інших людей, волонтерів, які допомагають цьому негіднику".

"Для підрозділу, у якому знаходиться Моловічко, я особисто відправила 2 теплопечі, на ім'я Моловічко. Але Женя вирішив, що хлопці обійдуться, мою посилку перенаправ до Тростянця, де її отримала якась жінка. Мені Євген написав, що теплопечі вже на нулю гріють хлопців і дуже дякував. Я відповідально ставлюся до речей, які відправляю хлопцям і завжди перевіряю. І цього разу теж перевірила" - пише пані Ольга.

Волонтерка додала: "Звичайно, Моловічко Євген просив не писати посту, але чи можна було це так залишити?!!! Я в шоці!!! Люди робили ці теплопечі для наших захисників, щоб допомогти нашим хлопцям!!! Як можна бути таким негідником???? Під час війни... Люди, будьте обачними, бо з таким "захисником" нам і вороги не потрібні".

"Уявіть мій стан, я в шоці... Я ще й заплатила за посилку 920 гривень, уявляєте! Жінка, яка забрала теплопечі з нової пошти проживає по вулиці Радянській. Шокує те, що Моловічко написав, що теплопечі на нулі, гріють хлопців!!! Це жах" - підсумувала Ольга Отрохова.

У коментарях до публікацію посипався шкал критичних коментарів, в тому числі інформацію про те, що буржуйки приїхали в Тростянець підтвердила колишня дружина Маловічка на яку він і перенаправив посилку.

"Я та сама жінка, яка забрала ці буржуйки... Я клянусь Богом, я не знала що там в пакунках... Це мій колишній чоловік і всі хто мене знають, знають скільки горя і проблем він мені приніс. Я з ним не взговорі і мені непотрібні були ті буржуйки. Я навіть не знала що там за посилка прийшла від Маловічко, поки не прийшла на Нову пошту... Я її забрала і почала тероризувати його, що б він їх забірав. В дворі в мене вони простояли буквально 15-20 хвилин. І їх забрала власниця" - написала колишня дружина Є.Маловічка.

Сказати, що новина шокуюча, це нічого не сказати. Новина за граню моралі. Страшно уявити куди могли ще йти речі які передавались на підрозділ. Також нещодавно на картку Євгена Маловічка збирали кошти на маскувальні халати (9 штук). Чи дійшли вони за призначенням?

У вересні місяці Євгена Маловічко призвали до лав ЗСУ, тому де-юре на час служби він ще директор Тростянецького музею. Проте, як нам відомо, наразі міська рада звинувачує Маловічко в привласненні коштів МВЦ, використанні службового становища для власних цілей і тд. Зараз проводиться внутрішній аудит, після чого матеріали передадуть до поліції для відкриття кримінального провадження.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...