У педіатричній амбулаторії Тростянецького ЦПМД завершується ремонтні роботи
03.02.2023 13:33

Тростянецькою міською радою з червня поточного року налагоджено співпрацю з міжнародною неурядовою організацією «MedAir», яка надає допомогу українським громадам та окремим людям, що постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.

Благодійники з «MedAir» зголосилися відремонтувати двоповерхову будівлю, у якій раніше знаходилася поліклініка залізничної лікарні, та яка уже декілька років не використовувалася за призначенням. Вони виділили кошти у сумі близько 1,5 млн грн, за які було замінено дах з водостічною системою, внутрішню систему водопостачання та водовідведення, опалення та вентиляцію, замінено вікна, проведено ремонт санвузлів, та обладнано електрозабезпечення приміщень.

Сьогодні ці роботи вже закінчені, приміщення готові до облаштування новими меблями, медичною та оргтехнікою. Слід зауважити, що потрібне для поліклінічної амбулаторії медичне обладнання та оргтехніка теж були закуплені коштом міжнародної організації «MedAir».

Уже через пару тижнів двері оновленої педіатричної амбулаторії будуть відкриті для маленьких відвідувачів. У кожного лікаря-педіатра буде окремий сучасний кабінет, а також світлі оглядові, кабінет щеплень, маніпуляційні тощо. Крім цього, приміщення має окремий вхід, тож маленькі пацієнти не зустрічатимуться з дорослими, та внаслідок цього мінімізується можливість зараження наших діток хворобами.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...