У Станівській школі збудуть бомбосховище та ще два заклади отримають нові харчоблоки
27.03.2023 15:23

Меморандум про співпрацю підписано між Тростянецькою міською радою та Благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

В ході робочої зустрічі голови міської ради Юрія Бови з представниками організації було обговорено шляхи співпраці на перспективу. Партнери визначилися з тим, що БО «Інститут місцевого розвитку» сприятиме міській раді у плануванні, підготовці, фінансуванні та впровадженні проєктів енергоефективної реновації в міській школі № 5, в Буймерській школі, у Станівському закладі загальної середньої освіти.

Співпраця у межах проєкту «Незламні школи Тростянецької ОТГ» вже активно триває! БО «Інститут місцевого розвитку» за фінансової підтримки міжнародного фонду «Партнерство за сильну Україну» розроблено проєктно-кошторисну документацію мобільного укриття в Станівській школі з перспективою його подальшого встановлення. Також у межах Проєкту в цьому навчальному закладі буде здійснено заміну вікон та дверей.

У міській школі № 5 встановлять нове електрообладнання у харчоблоці.

Великий обсяг робіт планується виконати по даному Проєкту в Буймерській школі: заміну вікон, заміну системи опалення, заміну електрообладнання у харчоблоці.

Крім того, Благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» проводитиме навчання для школярів Тростянецької громади з питань енергоефективності та екології.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...