Укравтодор планує відновити 197 км доріг на Сумщині
24.11.2021 11:59


У рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» триває ремонт дороги Суми-Полтава протяжністю 38,6 км. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Сумській області.

«Ділянка, яку відновлюємо, пролягає від с. Верхня Сироватка Сумського району до м. Охтирка, − розповів голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. − У 2020 році на цій автомобільній дорозі було завершено реконструкцію довгобуду – мостового переходу через р. Ворсклу. Наразі ж відновлюємо дорогу Н-12, в тому числі й ділянку біля цього мосту».

За інформацією Служби автомобільних доріг в Сумській області, наразі на цій ділянці дороги виконано підготовчі роботи; відфрезеровано існуюче покриття; посилено основу дорожнього одягу; влаштовано нижній шар покриття з крупнозернистого асфальтобетону; влаштовано верхній шар покриття зі ЩМА.

Місце розташування об’єкта на мапі: https://bit.ly/3Fon2Zp».

Також на різних ділянках цієї дороги наразі виконуються наступні роботи: влаштовуються водоскиди; встановлюється бортовий камінь; наноситься дорожня розмітка; облаштовуються автопавільйони та автобусні зупинки; плануються узбіччя та відкоси тощо.

За амбітним планом Укравтодору планується відновити 197 км доріг державного значення на території Сумської області.

 

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...