Юні тростянчани - переможці обласного етапу військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура)
07.06.2023 15:45

Завершився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив в місті Суми.

До участі долучилися майже 150 учасників – переможців першого етапу гри з Тростянецької, Кролевецької, Конотопської, Роменської, Лебединської, Путивльської, Буринської, Сумських міських рад, з Андріяшівської, Миколаївської, Боромлянської, Попівської сільських рад, Краснопільської селищної ради.

Приємно відзначити, що рій «Стара фортеця» Тростянецького Палацу дітей та юнацтва став переможцем обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Керівник рою «Стара фортеця» – Емма Омельчук.

Протягом трьох днів тростянецькі патріотично налаштовані діти (вихованці рою) – Зубов Іван, Сасін Давід, Будник Богдан, Гладченко Данііл, Савченко Альона, Літо Тимофій, Кривченко Артем та Подопригора Стефанія успішно пройшли шість залікових етапів та здобули перші місця на історичній вікторині «Відун» та у конкурсі «Бівак», та вибороли другі місця на етапі «Рятівник» та «Впоряд» (стройова підготовка)!

У командному заліку юні тростянецькі патріоти вибороли перше місце!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...